MUSIKKEN            FILMEN            FOLKS VÆREKRAFT            OM VÆREKRAFT            ARRANGEMENTER                            Tilbake

   
 

 

 

  

 

   
Noen anmeldelser av CD'en Crushed Roses

Tønsberg Blad: ”Innbydende!”  Terningkast 5
Anne Margrethe Lund er ikke bare et musikalsk talent, men har også en formidlingsevne langt utover det vanlige. - en innbydende plate, ikke minst takket være hennes klare og nydelige stemme.”

Varden: ”Til inspirasjon” Terningkast 4
” - et musikkprosjekt som målbærer nettopp styrken og lengselen til å leve.
Alt dette beveger deg, men artisten Lund og hennes musikalske uttrykk rører deg ut over det. En uttrykksfull stemme. Fine melodier, som i hovedsak er pianobasert, er innom jazz, pop og folk. Ingen utgivelse å deppe av, tvert imot til å bli inspirert av.”

Vårt Land: ”Til å bli berørt av”
”Det er umulig å forbli uberørt når Lund på en fin, munter-melankolsk melodi forteller at «Crushed roses smell the best, that’s my comfort in times of test». «Whose life is this?» er genuin, kristen livsvisdom pakket inn i drivende countrybassgang og steelgitar.”


 

 Andre uttalelser:

«Fast lytter til NRK P2s program Verdibørsen»
” - Hun ga oss som hørte på større livsinnsikt enn vi normalt får i løpet av en måneds offensiv lesning, avislesning og radiolytting»   

Stein Eide, NRK P2 Musikk
”Ved siden av dine fine og personlige sangprestasjoner er det som låtskriver jeg gjerne vil gi deg stor honnør. Din piano-harmonisering og melodifølelse i " God natt, store venn var utsøkt og full av raffinerte detaljer. Virkelig en kjempelåt som går rett i hjertet! Du har en musikalsk og tekstlig åre som ga alle sangene vi hørte en organisk og fint avstemt flyt.”.