Tilbake

10.000 kroner for beste Brokelandsheia-idé!

Sitter du med det store gullegget som kan løfte Brokelandsheia til enda større høyder? Da bør du ta pennen fatt og sende inn ditt forslag til prosjektleder Tonje Berger Ausland innen 18.mars eller komme og presentere idéen i plansmia.

Det er nemlig fremdeles tid til å delta i konkurransen om beste Brokelandsheia-idé. For å få flest mulig til å legge seg i selen og klekke ut gode idéer, har Gjerstad kommune satt opp en premie på 10.000 kroner for det beste forslag til nye satsingsområder på Brokelandsheia.

Fremdeles åpnet for dine forslag!

- Her gjelder det å legge hodene i bløt og bruke fantasien. De forslagene vi har fått inn i konkurransen så langt dreier seg om høyst forskjellige forhold, fra mindre detaljer til mer overordnede planer og satsninger. Idéene er gode, men vi håper likevel at flere vil benytte anledningen til å delta i konkurransen nå i innspurten før fristen går ut 18. mars!

Viktige kriterier:

framsynthet, realisme, gjennomførbarhet og spenstig tankegang!

Juryen som skal kåre vinneren er identisk med formannskapet supplert med en representant fra Gjerstad FrP. Vinneren kåres på presentasjonsmøtet på Cinderella torsdag klokken 19.00Tilbake